خودرو

در مورد خودرو و قیمت خودرو هر چی بخواید هست اینجا

خودرو

در مورد خودرو و قیمت خودرو هر چی بخواید هست اینجا

در مورد خودرو و قیمت خودرو هر چی بخواید هست اینجا

۴ مطلب در مهر ۱۳۹۷ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

مقایسه رنو کولیوس و نیسان ایکس تریل، شاسی بلندهای همزاد

در این مقاله سعی کرده ایم تا مقایسه کوتاهی بین این دو شاسی بلند محبوب بازار کشورمان داشته باشیم.

در بازه خرید خودروهای شاسی بلند450 تا 550 میلیون تومان انتخاب های زیادی وجود ندارد، تا چند وقت پیش خریداران خودرو می توانستند در بازه 250 تا 300 میلیون تومان خودروهایی مثل سانتافه فول آپشن مدل 2017 ، کیا سورنتو مدل 2016، رنو کولئوس ، فولکس واگن تیگوان و تویوتا راو 4 را برای خرید انتخاب کنند. اما با افزایش بی سابقه نرخ ارز خودروهای شاسی بلند مذکور در بازه قیمتی دوبرابری قرار گرفته اند. 


یکی از پر مخاطب ترین و پرطرفدارترین مقایسه هایی خودرویی به دوئل رنو کولیوس 2018 و نیسان ایکس تریل 2018 اختصاص دارد. در این دوئل با ما همراه باشید تا مقایسه کوتاهی بین این دو شاسی بلند محبوب بازار کشورمان داشته باشیم.
مقایسه نیسان ایکس تریل و رنو کولیوس

نیسان ایکس تریل 2018

نیسان ایکس تریل

همه ما ایرانی ها با خودروهای نیسان خاطرات خوب و بدی داریم، از نیسان پاترول گرفته تا نیسان سرانزا، پیکاپ و ماکسیمای همیشه پر طرفدار؛ ولی نیسان ایکس تریل 2018 با تمام خودروهای نیسانی که قبلا داشتیم متفاوت است. 

نیسان ایکس تریل ابتدا در اوایل سال 2000 میلادی وارد بازارهای جهانی شد، نسل اول این خودرو آن نتوانست چنان موفق باشد ولی در بازارآمریکای شمالی توانست موفقیت خوبی را رقم بزند، جالب است بدانید نیسان ایکس تریل در بازار امریکا به نیسان روگ (Rougo) نیز معروف است.

 براساس توافق نامه ای که نیسان با شرکت رنو فرانسه بسته است، هر دو خودروساز متعهد به همکاری دوجانبه در تولید خودرو در تمامی بازارهای دنیا شدند. نتیجه این قرار داد این بود که هردو خودروساز از یک شاسی، پیشرانه و گیربکس مشترک استفاده کنند ولی در طراحی ظاهری و داخلی از زبان طراحی منحصر به خود استفاده کنند. برای نمونه خودروهای نیسان ایکس تریل و رنو کولیوس نسل جدید از لحاظ شاسی و موتور و گیربکس دقیقا یکی هستند ولی در طراحی داخلی کابین و بیرونی از زمین تا آسمان متفاوت هستند.

نیسان ایکس تریل ظاهر بسیار بزرگی دارد و دارای استایلی مردانه و خشن است که یک سامورایی ژاپنی را به ببینده القا می کند و طراحی V شکل سپرها نشان دهنده یک زبان طراحی متفاوت است.
نیسان ایکس تریل,2017 فول شرکتی
طراحی چراغ های جلو نیسان ایکس تریل بسیار شبیه به نیسان مورانو نسل قدیم است. بدنه خودرو به شکل عضلانی طراحی شده، جلو پنجره و سپرها نسبت به فیس 2017، اسپرت ترشده اند و مه شکن های زاویه دار و آنتن کوسه ای نیز به مدل 2018 اضافه شده است. رینگ های نیسان ایکس تریل 2018 به جای 18 اینچ به رینگ های آلومینیومی ۱۹ اینچی تغییر کرده اند. نیسان ایکس تریل 2018 در دو مدل ۵ نفره و ۷ نفره در بازار جهانی قابل سفارش هستند. همچنین در بعضی تیپ ها می توان نسخه دو دیفرانسیل این خودرو را سفارش داد. 

در راستاس لوکس سازی هر چه بیشتر مدل 2018 نیسان ایکس تریل، تغییرات متعددی در کابین این خودرو ایجاد شده که استفاده از چرم در تریم جلو داشبورد و دسته دنده جدید از جمله این موارد است.

قیمت جهانی نیسان ایکس تریل در مدل تیپ پایه به 21 هزار دلار و در مدل دو دیفرانسیل فول آپشن به قیمت 25 هزار دلار نیز می رسد. قیمت این نیسان ژاپنی هم درامارات در حدود 90 هزار درهم تا 130 هزار درهم و در بازار ایران در مدل 2017 به قیمت 480 میلیون تومان و در مدل 2018 فیس جدید به قیمت نجومی 580 میلیون تومان خرید و فروش می شود.

رنو کولئوس 2018

رنو کولیوس,2018 6 ایربگ، سقف پانوراما، 2گرمکن 2سردکن، کیلس استارتر، اتوپارک، رادار نقطه کور، صندلی های جلو برقی، سیستم صوتی BOSE، صندوق برقی  - شرکتی نگین خودرو
شرکت نگین خودرو به عنوان نماینده رسمی رنو در ایران در سال 2016 یکی از زیباترین محصولات تاریخ طراحی رنو را وارد ایران کرد. رنو کولئوس که در نسل های قبلی خود اصلا موفق ظاهر نشده بود، یک باره با طراحی زیبا و منحصر به فرد خود توانست به فروش فوق العاده ایی هم در اروپا و هم در کشور ایران برسد.

نسل دوم رنو کولیوس که در سال 2016 میلادی رونمایی شد براساس پلتفرم نیسان ایکس تریل ساخته شد. نسل دوم رنو کولیوس با کمک تیم رنو در فرانسه طراحی و توسط شرکت رنو سامسونگ موتورز در کره‌ی جنوبی تولید شد. رنو کولیوس نسل جدید، از زبان طراحی جدید تیم رنو بهره برده است، همان طراحی که در تلیسمان و مگان جدید هم دیده می شود.

نوارهای براق کرومی که در بدنه، پنجره‌ها و نمای جانبی خودرو به کار رفته‌ است حس یک شاسی بلند لوکس را به خریدار القا می کند. نمای زیبای چراغ های جلوی سی شکل و چراغ های عقب ال ای دی یک تکه، رنو کولیوس را با خودروهای مثل لکسوس و پورشه همترازکرده است و باعث شده تا جذابیت این خودرو در شب دوچندان شود.

در کابین کولیوس، هم از مواد نرم و هم از پلاستیک سخت استفاده شده است. از نکات جالب توجه در کابین رنو کولئوس طراحی عمودی صفحه نمایشگر حدود 8 اینچی است که به خودروهای کمپانی تسلا شباهت زیادی دارد البته برخی طراحی کابین رنو کولیوس را مشابه با ولوو XC-90 می دانند.
رنو کولیوس,2018 6 ایربگ، سقف پانوراما، 2گرمکن 2سردکن، کیلس استارتر، اتوپارک، رادار نقطه کور، صندلی های جلو برقی، سیستم صوتی BOSE، صندوق برقی  - شرکتی نگین خودرو

نیسان ایکس تریل 2018 و رنو کولیوس هر دو به یک موتور 2.5 لیتری 4 سیلندر با توانایی تولید 170 اسب بخار و گیبرکس CVT مجهز هستند. گشتاور هر دو خودرو تیز حدود 233 نیوتن بر متر است. از لحاظ ابعاد و اندازه نیسان ایکس تریل طولی حدود 4640 میلیمتر با ارتفاع 1710 میلیمتر از زمین است و ابعاد رنو کولیوس نیز طول 4673 میلیمتر با ارتفاع 1678 میلیمتر است.

جدول مقایسه امکانات ایمنی و رفاهی ایکس تریل و کولیوس

 مشخصات

نیسان ایکس تریل

رنو کولیوس

سیستم ترمز

ABS – EBD – ESP
سیستم ترمز اضطراری
 (FEB)

ABS – EBD – ESP – ASR – BAS – TCS

کیسه هوا

۶ عدد ایربگ (راننده و سرنشین- جانبی و پرده ای)

۶ عدد ایربگ (راننده و سرنشین- جانبی و پرده ای)

چراغ

چراغ های جلو LED
خاموش کن چراغ با تاخیر
چراغ‌های روشن در روز
 LED 
چراغ‌های جلوی
 LED دوگانه با قابلیت تنظیم فاصله دور یا نزدیک و تنظیم زاویه خودکار
لامپ‌های مه‌شکن جلو با قاب کروم

چراغ های روز LED به شکل C
چراغ مه شکن جلو با قابلیت چرخش با فرمان
چراغ های اتوماتیک و سنسور باران


سیستمهای مولتی مدیا

سیستم صوتی حرفه ای BOSE با 8 بلندگو
سیستم رادیو، سی دی، 
MP3 بلوتوث ، تماس تلفنی بلوتوث
پخش موسیقی ، اتصال
 USB ، اتصال AUX


سیستم صوتی BOSE به همراه ۱۳ عدد بلندگو
کنترل سیستم صوتی از روی فرمان
امکان اتصال 
USB، اتصال AUX و بلوتوث و هندزفری 
اجرای فرامین صوتی راننده

صفحه نمایش

7 اینچی

۷٫۸ اینچی

رینگ ها

۱۹اینچی آلومینیومی

آلیاژی ۱۸ اینچ ۲ رنگ

سیستم های امنیتی و حفاظتی

استارت دکمه ای ، سامانه ضد سرقت ، سیستم ورود بدون کلید هوشمند ، ریموت ورود-بدون کلید با کنترل درب ها، کمربند ایمنی صندلی جلو

استارت دکمه ای، سامانه ضد سرقت، سیستم ورود بدون کلید هوشمند، قفل مرکزی ،کلید رنو با امکان قفل هوشمند با دور شدن

آینه

آینه جانبی تاشونده برقی اتوماتیک مجهز به گرمکن
آینه عقب تاریک شونده اتوماتیک
آینه‌های جانبی با چراغ راهنما

آینه جانبی تاشونده برقی اتوماتیک مجهز به گرمکن
آینه عقب الکتروکرومیک اتوماتیک

تهویه مطبوع

تهویه اتوماتیک دوگانه دمای محیط
تهویه مطبوع جداگانه برای راننده
دریچه تهویه هوا برای سرنشینان عقب

تهویه اتوماتیک دوگانه با کانال هوای سرنشینان عقب

صندلی

صندلی های تمام چرم و صندلی های جلو مجهز به گرمکن
ماساژور راننده
ایزوفیکس (نقطه اتصال نصب صندلی کودک)
صندلی راننده با تنظیم برقی در 6 جهت و تنظیم گودی کمر
صندلی سرنشین جلو با قابلیت تنظیم برقی در 4 جهت مختلف

صندلى هاى ردیف جلو برقى گرم شونده و خنک شونده
صندلى راننده با تنظیم گودى کمر
صندلى هاى چرمى
پشت سرى قابل تنظیم براى صندلى هاى جلو و عقب
صندلى هاى تاشوى عقب با قابلیت تفکیک 60:40

شیشه

شیشه بالابرهای برقی، برف‌پاکن‌های اتوماتیک، شیشه‌های دودی کناری عقب

شیشه بالابر جلو و عقب برقی

سیستم های هشدار دهنده

رادار هشداردهنده خروج از خط و نقاط کور
شناسایی اجسام متحرک، سیستم هشدار فشار باد تایرها، سیستم کنترل اتوماتیک سرعت در سر پائینی 
(DAC) سیستم کنترل اتوماتیک سرعت در سر بالایی (HAC)- ، سنسورهای پارک عقب ، دوربین دید اطراف و یا ۳۶۰، سنسور باران

سیستم مانیتور فشار باد تایرها (TYRE PRESSURE MOINTOR) و سیستم هشداردهنده نقاط کور (BSW)
سنسور پارک عقب و جلو به همراه دوربین دید عقب


سایر امکانات 
سانروف برقی پانورامیک ، دکمه‌های سیستم صوتی و کروز کنترل روی فرمان، ، امکان انتخاب نحوه رانندگی به صورت Eco و Sport,Normal، اتوپارک و ترمز اضطراری  سانروف برقی پانورامیک ، کروز کنترل و محدود کننده سرعت، دسترسی به صندوق عقب با عملکرد سنسور حرکتی با حرکت پا، اتو پارک و ترمز اضطراری ،خروجی برق 12V در بخش جلو و عقب و نیز صندوق عقب

جمعبندی

نیسان ایکس تریل 2018 و رنو کولیوس 2018، در واقع، دوبرادر از یک رگ و ریشه اند که از مشخصات فنی یکسانی برخوردار هستند. هر دو خودرو از بازار دست دوم خوبی برخوردار هستند، اما رنو کولیوس خواهان بیشتری در بازار دارد و زودتر از نیسان ایکس تریل به فروش می رسد. هر دو خوادرو از سواری نرم و بی صدایی برخوردار هستند اما رنو به دلیل برخوردار بودن از طراحی مدرن تر، برای قشر جوان مناسب‌تر است. در آن سوی میدان نیز با توجه به سابقه برند نیسان در تولید خودروی دو دیفرانسیل، نیسان ایکس تریل گزینه بهتری برای پیمودن مسیرهای کوهستانی و آفرودی محسوب می شود.

  • kia mo
  • ۰
  • ۰

مقایسه چانگان CS35 و جک S3، کراس اوورهای چینی

در این مقاله سعی داریم مقایسه ای بین کراس اووهای جمع و جور چینی یعنی چانگان CS35 و جک S3 داشته باشیم.


 اگه دنبال خرید یک خودروی جمع و جور و کراس اوورهستید پیشنهاد ما در بازه 120 تا 150 میلیون تومان دو خودرو چینی چانگان CS35 و جک S3است. امروز قصد داریم تا این دو کراس اوور شهری چینی که مردم از هر دو آنها نسبتا راضی هستند را مقایسه نماییم و ببینیم با همه جزئیات کدام ماشین ارزش خرید بالاتر ی دارد و دردسر کمتری برای شما در آینده بوجود می آورد. 

چانگان CS35:

چانگان CS35,2015 -
CS35 در سال 2013 در چین معرفی شد و اولین خودرو شاسی بلند شرکت چانگان است که در زمان خودش به فروش موفقی رسید. شرکت چانگان همکاری‌های مشترکی با خودروسازان مشهور جهان از جمله ؛ فورد، پژو-سیتروئن، مزدا و سوزوکی دارد. نتیجه این همکاری باعث شده که کمپانی چینی چانگان به یک خودروساز مطرح در چین و کشورهای در حال توسعه تبدیل شود. همین امر باعث شد تا در سال 2015 تعداد 170 هزار دستگاه چانگان CS35 در بازارهای جهانی فروخته شود. چانگان CS35 در سال 95 وارد جاده های شهر کاشان شد و در سایپای کاشان به مونتاژ رسید. در واقع چانگان اولین همکاری سایپایی ها با خودروسازان چینی بود. 

طراحی بدنه چانگان CS35 با کمک طراحان ایتالیایی شکل گرفته است اما در نمای کلی خودرو عدم هماهنگی در طراحی موج می زند به وری که گویاهر بخش از این خودرو متعلق به یک خودرو است. اگرچه بخش داخلی کابین چانگان CS35 از طراحی ساده و دارای ارگونومی برخوردار است اما متاسفانه کیفیت مواد استفاده شده در کابین خودرو عموما از پلاستیک سخت است که کیفیت کلی کابین CS35 را کاهش داده است.

چانگان CS35 دارای موتوری به حجم ۱۶۰۰ سی سی است که به فناوری Blue Core مجهز است. این موتور توانایی تولید 123 اسب بخار قدرت و گشتاور ۱۶۰ نیوتون متر را دارد. چانگان CS35 برای انتقال نیرو از گیربکس اتوماتیک ۴ سرعته بهره می برد. تکنولوژی گیربکس چانگان نسبت به ساندرو خیلی قدیمی هست به همین دلیل در بعضی مواقع در حالت دستی کند عمل می کند. مصرف سوخت CS35 در سیکل ترکیبی حدود 7 لیتر در صد کیلومتراست.

سیستم تعلیق این چانگان چینی در جلو از نوع مک فرسون و در بخش عقب از نوع بازویی است و مجهز به سیستم ترمزدیسکی در هرچهار چرخ است. فرمان CS35 از نوع برقی مجهز به سنسور سرعت است که متناسب با سرعت خودرو، میزان سفتی فرمان  را تنظیم می کند.
چانگان CS35 در تست تصادف ایمنی چین C NCAP موفق به دریافت 4 ستاره ایمنی شده است که معادل 2 ستاره ایمنی اروپا است!!

قیمت خودروی چانگان CS35 در نمونه فول اتوماتیک 65 هزار یوان چین است که در بازارهای دیگر حدود 9000 هزار دلار قیمت دارد. در بازار ایران نیز چانگان CS35 در بازه قیمتی 120 تا 130 میلیون تومان معامله می شود.

مزایای چانگان CS35

معایب چانگان CS35

طراحی داخلی مدرن
هندلینگ خوب
ترمزهای با کیفیت
امکانات مناسب رفاهی
مصرف کم

نفوذ سرو صدا به داخل کابین
قدرت نه چندان بالای موتور خودرو
گیربکس نه چندان هوشمند و قدیمی
فضای کم کابین
عملکرد نامناسب گیربکس
کیفیت پایین مواد به کار رفته در کابین
عدم وجود 
espافت قیمت زیاد

 

جک S3 :

جک S3,1397 اتوماتیک

جک S3 در سال ۲۰۱۴ در نمایشگاه خودروی شانگهای چین معرفی شد. چند سال بعد در سال 2016، فیس‌لیفت جدیدی از جک S3 رونمایی شد که فقط در نمای چراغ ها دچار تغییر شده بود. پلتفرم جک S3 که توسط کرمان موتور مونتاژ می شود دقیقا با سواری جک j4 یکی است. جک S3 مجهز به پیشرانه ی 1.6 لیتری است که با این پیشرانه توانایی تولید ۱۰۷ اسب بخار قدرت و گشتاور ۱۵۵ نیوتون متر را دارد. قدرت موتور جک S3 توسط گیربکس اتوماتیک CVT به چرخ ها منتقل می شود.

جک S3 با ابعاد کوچکی که دارد در رده مینی کراس اورها قرار می گیرد و برای استفاده در رفت و آمد های شهری بسیار مناسب است. ابعاد جک S3 خودرو به طول۴۳۲۵ میلیمتر، عرض ۱۷۶۵ میلیمتر و ارتفاع میلیمتر ۱۶۶۰ است. جک s3 در حجم ابعاد شباهت زیادی به چانگان CS35 دارد و جالب اینجاست که فاصله محوری هر دو خودرو معادل ۲۵۶۰ میلیمتر است. وزن جک S3 نیز در حدود ۱۲۵۰ کیلوگرم است.

قیمت جک S3 در چین و بازار آسیایی برای نسخه جدید 2017 حدود 90 هزار یوان است که در ایران متاسفانه نسخه نسل اول مونتاژ می شود که بین 120 تا 140 میلیون تومان قیمت دارد.

مزایای جک S3

معایب جک S3

طراحی داخلی مدرن
هندلینگ خوب
ایمنی خوب
ترمزهای با کیفیت
امکانات مناسب رفاهی

نفوذ سرو صدا به داخل کابین
قدرت نه چندان بالای موتور خودرو
گیربکس نه چندان هوشمند و قدیمی
فضای عقب کوچک و
 تنگ
طراحی ناهماهنگ خودرو نسبت به جسه خودرو
کم بودن حجم باک بنزین


جدول مقایسه مشخصات چانگان CS35 و جک S3

مشخصات

چانگان CS35

جک S3

مصرف سوخت

7

8

شتاب صفر تا 100

14

16

حداکثر سرعت

180

175

کیسه هوا

4 (راننده، سرنشین جلو، جانبی)

2 (ایربگ راننده و سرنشین جلو)

گیربکس

۴ دنده اتوماتیک

CVT

چراغ

چراغهای جلو هالوژن با قابلیت تنظیم ارتفاع
چراغ مه شکن جلو و عقب
دی لایت و اتولایت (
Day LightAuto light)

چراغ های مه شکن جلو و عقب
دی لایت و اتولایت (
Day LightAuto light)
چراغ های جلو مجهز به سیستم مشایعت تا درب منزل

آینه

آینه های جانبی برقی مجهز به چراغ راهنما
آینه های جانبی با قابلیت تاشو برقی

آینه های جانبی با تنظیم برقی و گرمکن

 

سیستم مولی مدیا

 

سیستم پخش MP3
ورودی 
USB
۶ بلندگو

 


سیستم پخش MP5
بلوتوث
ورودی
 AUX و USB
ورودی
 ipod
۶
 بلندگو
تنظیم سیستم صوتی از روی فرمان

آینه

آینه های جانبی با تنظیم برقی

آینه‌های برقی به همراه راهنمای LED بر روی آن
قابلیت مات شدن آینه عقب داخل خودرو به‌ صورت دستی

ترمز

ABS-EBD-BAS

ABS EBD
ترمز کمکی هیدورلیک HBA

سایر مشخصات 

سنسور پارک عقب
کامپیوتر سفر
سنسور نور
سانروف
سیستم تهویه دستی
قفل مرکزی
کروز کنترل
رینگ 16 اینچ آلومینیومی
سیستم ضد سرقت
سوکت پاور 12 ولت روی داشبورد
فرمان برقی
 EPS با قابلیت تنظیم ارتفاع
کنترل فشار باد تایرها
 TPMS 
هشدار دهنده بسته نبودن کمربند ایمنی
کمربندهای ایمنی مجهز به سیستم پیش کشنده و قابل تنظیم ارتفاع
ریموت کنترل تاشو
برف پاک کن شیشه عقب

سنسور پارک عقب
کامپیوتر سفر
سنسور نور
سانروف
سیستم تهویه دستی
قفل مرکزی
کروز کنترل
رینگ 16 اینچ آلومینیومی
سیستم ضد سرقت
سوکت پاور 12 ولت روی داشبورد
فرمان برقی
 EPS با قابلیت تنظیم ارتفاع
کنترل فشار باد تایرها
 TPMS 
هشدار دهنده بسته نبودن کمربند ایمنی
کمربندهای ایمنی مجهز به سیستم پیش کشنده و قابل تنظیم ارتفاع
ریموت کنترل تاشو
برف پاک کن شیشه عقب


جمعبندی

همانطور که دیدیم چانگان Cs35 و جک s3 از نظر مشخصات فنی اختلاف قابل توجهی با یکدیگر ندارند. هرچند که جکS3  از لحاظ هندلینگ و سواری به دلیل وجود سیستم تعلیق مناسب نسبت به چانگان Cs35 جلوتر است. در مجموع اگر ظاهر خودرو، برند معتبرتر، امکانات رفاهی بیشتر و بازار دست دوم بهتر برایتان مهم است جک S3 گزینه پیشنهادی ما به شماست. اما اگر خدمات پس از فروش بهتر را مد نظر دارید پیشنهاد ما چانگان CS35 خواهد بود .
ن

  • kia mo
  • ۰
  • ۰

مقایسه دانگ فنگ H30 کراس و برلیانس C3 کراس، کراس اوورهای چینی بازار

در این مقاله با ما همراه باشید تا ببینیم  بین دو خودروی چینی دانگ فنگ  H30 و برلیانس کراس کدام ماشین می تواند گزینه ای بهتری برای خرید باشد.

خودروهای H30 ایران خودرو و برلیانس C3 کراس محصول جدید پارس خودرو دو کراس اوور پر طرفدار این روزهای بازار هستند که با بودجه ای در حدود 90 تا 110 میلیون تومان خرید و فروش می شوند(شهریور 97).

این دو مدل خودرو در اصل همان خودروهای هاچبکی هستند که قصد دارند شاسی بلند باشند! به علت درخواست مخاطبین همراه مکانیک ، تصمیم گرفتیم که این دو کراس کوچک را به طور مختصر با هم مقایسه کنیم.
 پس با ما همراه باشید تا در ادامه ببینیم  بین دو خودروی چینی دانگ فنگ  H30 و برلیانس کراس کدام ماشین می تواند گزینه ای بهتری در این بازه 100 میلیون تومانی باشد.

برلیانس C3 کراس

/برلیانس برلیانس c3 کراس,1397 اتومات 1500
در سال 95 شرکت پارس خودرو 4 مدل از خودروهای برلیانس را با کدهای h330،h320، h230 وh220 مونتاژ می کرد. اما در اواخر سال 96 در سری H300 به دلایل ضعف در گیربکس، عدم هماهنگی با موتور و کم توان بودن موتور 1500 سی سی نسبت به وزن و ابعاد خودرو ، موتور ارتقا یافته و به روز 1650 سی سی را معرفی کرد که نسبت به مدل قبلی حدود 10 اسب بخار توان بیشتر داشت و عملکرد گیربکس هم نسبت به قبل بهبود یافت.

از لحاظ ظاهری برلیانس C3  تفاوت خاصی با H320 ندارد و از همان شکل و طرح بی ام و X1  مدل 2015 بهره برده است و تنها در بعضی قطعات بیرونی مانند: سقف دو رنگ، فلاپ پلاستیکی گلگیرها ، فرمان چرمی به همراه کلید های کنترلی روی فرمان و بهره مندی از مانتیور لمسی 7 اینچی متفاوت است. در اصل بهتر است بگوییم برلیانس C3 مانند ساندرو استپ وی است که در اصل همان ساندرو معمولی است با چند قطعه پلاستیک بیشتر.

داخل کابین برلیانس C3 بسیار شکلیتر و مدرن تر ار دانگ فنگ H30 کراس طراحی شده و یک سرگردن از رقبای خودش بالاتراست ولی متاسفانه مثل دیگر خودروها هم رده خود در داخل کابین از پلاستیک سخت استفاده شده است که کیفیتی پایینی دارد.

برلیانس برلیانس c3 کراس,1397 اتومات 1500

برلیانس C3 کراس هندلینگی مشابه با برادر خود برلیانس H320 هاچبک دارد و از این نظر با توجه به این که در کلاس ماشین های کراس اوور قرار می گیرد کمی قابل قبول است و در کل تجربه سواری با این کراس اوور بی ام و نما دلنشین و راحت ارزیابی می شود .

کراس اوور جذاب پارس خودرویی ها که تنها به شکل اتوماتیک به بازار عرضه می شود، از یک موتور جدید با حجم 1650 لیتر تنفس طبیعی بهره می برد که می تواند 114 اسب بخار قدرت و 154 نیوتن متر گشتاور تولید کند و این خروجی را از طریق یک گیربکس 4 سرعته اتوماتیک به روز شده به چرخ های جلو خودرو منتقل می شود.

قیمت برلیانس C3 کراس در بازار چین در مدل جدید 2018حدود 38 هزار یوان است که یک خودروی اقتصادی و ارزان محسوب می شود اما در بازار ایران (در شهریور 97 ) قیمت برلیانس C3 کراس حدود 100 میلیون تومان برآورد می شود.

مزایا

 

معایب

 

ظاهری جذاب و جوان پسند
موتور پر قدرت و کم مصرف
صندلی های نرم و ارگونومیک
کیفیت مونتاژ بهتر نسبت اچ کراس
هندلینگ و سواری نرم

 

کیفیت پایین کابین
فضای صندوق عقب نسبت به رقبا کمتراست
کمبود و گرانی قطعات مصرفی
کیفیت پایین سپرهای جلو عقب

 



 

دانگ فنگH30  کراس

/دانگ فنگ H30 cross,1397 -
در ابتدای امر پای کمپانی دانگ فنگ توسط سایپا دیزل به ایران باز شد که کامیون های سریT خود را در ایران مونتاژ می کرد. یکی از نکات جالب دارندگان کامیون های دانگ فنگ در ایران این است که آنها می گویند اسم این کمپانی در اصل دنگ و فنگ است نه دانگ فنگ، زیرا میزان خرابی قطعات و استهلاک زیاد باعث شد که آنها مدام در تعمیرگاه باشند و دنگ و فنگ زیادی را متحمل شوند!!

اما از شوخی که بگذریم در سال 95 بود که ایران خودرو مدل H30 کراس دانگ فنگ را به خط مونتاژ آورد. علت انتخاب ایران خودرو برای همکاری با دانگ فنگ تنها به دلیل همکاری پژو با دانگ فنگ موتورز و موتور مشترک 206 در قلب تپنده  H30 کراس است که باعث می شد قیمت تمام شده این خودرو به مراتب ارزان تر از قبل باشد. این همکاری باعث شد تا در سال 95 ایران خودرو بتواند ارزان ترین خودروی کراس اوور با گیربکس اتوماتیک را تولید و روانه بازار کند. در آن زمان قیمت کارخانه برای این خودرو حدود 39 میلیون تومان بود که باعث شد تعداد زیادی از خریدارن به سمت این خودرو جذب شوند.

استفاده از موتور 1600 سی سی یا TU5 مشترک با خودروهای پژو 206 تیپ 5، رانا ، پژو 405 Slx و پژو پارس ال ایکس و همچنین بهره گیری از گیربکس 4 سرعته اتوماتیک ساخت آیسین ژاپن باعث شده بود محبوبیت این کراس اوور دو چندان شود.

در مورد طراحی کراس اوور H30 کراس باید گفت این خودور از ترکیب چند خودرو تولید شده است! اگر موشکافانه بررسی کنیم می بینیم که شاسی این خودرو مربوط به پژو سیتروین 306 مدل سال 1990 است که یک شاسی قدیمی و غیر ایمن در زمان خود بوده است. موتور H30 کراس در نسخه چینی از نوع 1.5 لیتری و در نسخه ایرانیزه شده همان موتورTU5 خودمان است. در بخش طراحی ظاهری هم H30  کراس ترکیبی ناهماهنگ از یک خودروی استیشن و کراس اوور است که عقب آن شما را یاد محصولات ولوو می اندازد و جلوی آن نیز بی شباهت به محصولات دهه نود میلادی کمپانی سوبارو نیست.
دانگ فنگ H30 cross,1397 -

در بخش داخلی نیزH30  کراس به نسبت محصولات ایران خودرو مثل پرشیا و دنا چندان موفق عمل نکرده و سرتاسر کابین از بی کیفیت ترین قطعات پلاستیکی خشک برخوردار است. این بی کیفتی کابین داخل H30 کراس تا حدی است که در زمان نشستن در داخل خودرو این حس به شما دست می دهد که نسبت به مبلغ حدود 90 میلیون تومانی که برای آن در سال 97 پرداخت کرده اید، آنچنان خودروی ارزشمندی نیست.

اما دانگ فنگ H30 کراس علاوه بر گیربکس اتوماتیک از امکانات رفاهی خوبی مثل سانروف، نمایشگر لمسی 6 اینچی با رهیاب و نویگیشن جاده های داخل ایران به همراه لاستیک های پهن 205، جا عینکی، اسپویلر، صفحه نمایش چند منظوره با کامپیوتر سفر، چراغ‌های مطالعه جلو و عقب، قطعات تزئینی طرح فیبر کربن، غربیلک فرمان چرمی، قطعات کرومی در سپرهای جلو و عقب، رینگ اسپرت آلومینیومی ۱۶ اینچ، تودوزی پارچه‌ای توری مانند دو رنگ، چراغ‌های جلو هالوژن با عدسی و چراغ خطر عقب دو تکه برخوردار است.

قیمت H30  کراس در چین در سال 2013 حدود 28 هزار یوان بود که کمتر از 5 هزار دلار در آن زمان قیمت داشت ولی مدل های جدیدتر این ماشین با ظاهر جذاب تر و با قیمتی حدود 32 هزار یوان توانسته فروش بالایی را در کشور چین داشته باشد. نکته جالب قیمت این خودرو در ایران است که در نسخه کارخانه حدود 55 میلیون تومان قیمت دارد ولی در بازار آزاد قیمت H3o  کراس مرز 90 میلیون تومان را هم تجربه کرده است.

مزایا

 

معایب

 

صندوق عقب جادار
فضای بزرگترعقب نسبت به برلیانس و 206
فراوانی قطعات مصرفی یدکی به لطف موتور 
TU5 
وجود نمایندگی های فراوان در سطح کشور

 

 

عملکرد کند گیربکس اتوماتیک در شهر و جاده و سراشیبی ها تند
کیفیت پایین مونتاژ و قطعات داخل کابین
گیربکیس با تکنولوژی قدیمی دهه 90
ظاهری قدیمی کابین و طراحی بد چراغ های عقب خودرو
مشخص نبودن ایمنی خودرو در تست های ایمنی بین المللی

 

 

 

جدول مقایسه مشخصات برلیانس C3 کراس ودانگ فنگ H30 کراس

مشخصات

 

H30 کراس

 

C3 کراس

 

ترمز

 

ترمز جلو دیسکی با سیستم خنک شونده، ترمز عقب دیسکی توپر، سیستم ترمز ضد قفل با سیستم توزیع الکترونیکی نیرو(ABS+EBD)

 

ABS + EBD

ترمز جلو دیسکی تهویه شونده و عقب دیسکی

 

کیسه هوا

 

4 عدد (راننده و سرنشین جلو و جانبی)

 

2 عدد (راننده و سرنشین جلو)

 

سیستم امنیتی و حفاظتی

سیستم ضد سرقت (ایموبیلایزر)
قفل میکرو سوییچی درب ها
سنسور دنده عقب 
ایزوفیکس

 

قفل مرکزی به همراه کنترل از راه دور
باز شدن خودکار دربها هنگام تصادف
ققل اتوماتیک درها هنگام رسیدن به سرعت به 20 کیلومتر 
سیستم ضد سرقت موتور 
سیستم هشدار روشن بودن کمربند ایمنی 
سیستم ورود و استارت بدون کلید

 

سیستم صوتی و تصویری

 

صفحه نمایش لمسی 6.5 اینچی با قابلیت پخش فایل های تصویری و دارای پورت های USB و AUX و GPS و کارت SD و بلوتوث به همراه 4 بلندگو و 2 تیوتر

 


مالتی مدیا

 

چراغ

 

چراغ های عقب LED دار و چراغ های جلو LED کریستالی 

چراغ های مه شکن جلو و عقب

 

تنظیم ارتفاع نور چراغ جلو 
چراغ مه شکن جلو

 

آینه

 

آینه های جانبی برقی گرمکن دار به همراه راهنما

 

تنظیم الکترونیکی آینه های جانبی 
گرم‌کن آینه

 

صندلی

 

صندلی پارچه ای دو رنگ 
صندلی راننده با قابلیت تنظیم دستی در 6 جهت  
صندلی های عقب تاشونده

 

تنظیم صندلی راننده در 8 جهت به همراه تنظیم گودی کمر 
سیستم تاشو برای صندلی عقب 
صندلی عقب با قابلیت پشتیبانی ایزوفیکس

 

تهویه مطبوع

 

سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک

 

سیستم تهویه مطبوع

 

 سایر مشخصات

 

فرمان هیدرولیکی با قابلیت تنظیم در 4 حالت و مجهز به کلید های کنترلی سیستم صوتی و بلوتوث (MFC ) 
شیشه بالابر های جلو و عقب برقی ​ 
روکش چرمی غربیلک فرمان 
تزئینات طرح متال 
قطعات تزیینی دور بدنه 
آیینه های جانبی و سپرهای هم رنگ بدنه
رینگ اسپرت آلومینیومی16 205/50R 
جا عینکی
اسپویلرعقب 
کامپیوتر سفری 
چراغ مطالعه جلو و عقب 
سان روف برقی

 

سیستم تنظیم هوای ورودی الکترونیکی
سانروف برقی 
  سنسور دنده عقب
بسته شدن پنجره ها با استفاده از ریموت کنترل 
شیشه بالابر برقی جلو و عقب 
سیستم رهیاب GPS 
میله ضربه گیر درهای جانبی
میله فرمان جمع شونده 
سیستم الکترومغناطیسی باز کردن درب صندوق عقب
ریل سقفی و رکاب جانبی 
اسپویلر 
کامپیوتر سفری
تنظیم نور صفحه کیلومتر 
غربیلک فرمان چرمی مجهز به دکمه تنظیم صدا

 



 

جمعبندی :

با توجه به چیزهایی که گفته شد این بار راحت تر از قبل می توان گفت کدام خودرو بهتر از خودروی دیگر است. برلیانس سری H30 نشان داده است که در کلاس کراس اوور شهری انتخاب منطقی و ارزشمندی محسوب می شود اما برای افرادی که به دنبال ویژگی هایی مانند ظاهر بهتر و مدرن تر، موتور به روزتر و امکانات رفاهی بیشتر هستند برلیانس C3 انتخاب بهتری نسبت دانگ فنگ H30 کراس است.

  • kia mo
  • ۰
  • ۰

پژو 2008

پژو 2008

پس از سال‌ها، دوباره همکاری کمپانی‌های بزرگ با شرکت‌های خودروساز داخلی از سر گرفته شد که پژو یکی از کمپانی‌ها بود. نتیجه این همکاری، ارایه محصولاتی چون 2008، 301 و 508 بود. 2008 به عنوان اولین کراس‌اور پژو در ایران، با استقبال مناسبی از سوی ایرانیان مواجه شد؛ استقبالی که در سال‌های دور از خودرویی مانند 206 نیز به عمل آمده بود. 2008 در واقع نسخه کراس‌اور محصول موفق 208 است که پژو برای عقب نماندن از بازار کراس‌اورها، آنرا تولید نموده است. برخی از کارشناسان، 2008 را همان 208 و فقط با یک صفر اضافی می‌دانند که البته بیش از حد اغراق می‌نمایند.  از رقبای این خودرو می‌توان به رنو کپچر، رنو ساندرو، تیوولی سانگ‌یانگ، H30کراس دانگ‌فنگ، نیسان جوک، کیا سول و ... اشاره کرد.

  • kia mo